Estimats Salesians Cooperadors.

Res del que us pugui dir,que no hàgiu ja sentit i sabeu, però,no obstant us dic que…ARRIBA EL NADAL!! L’ ambient que es percep i el que vivim durant aquests dies ens confirma que alguna cosa especial ens arriba. Els carrers més il·luminats, les cases més engalanades amb el pessebre, l’arbre o el tió, les trobades familiars amb els àpats més suculents, aquell trosset de torró o polvoró que assaborim com si fos la primera vegada, i el més esperat!!…els regals que ens agrada fer a tothom i que també ens agrada rebre.

Els cristians tenim una gran sort. Mai ens quedem sense Regal. Déu ens regala el seu fill Jesús. Es l’encarnació de Déu en la vida humana. “El qui és la Paraula s’ha fet home i ha habitat entre nosaltres…” (Jn 1,14). Déu s’encarna en el món en totes les coses i si nosaltres ho contemplem el veurem i d’aquesta manera descobrirem la presència de Déu que ens parla amb les seves paraules i gestos. “…als qui creuen en el seu nom, els ha concedit ser fills de Déu” (Jn1.12). Aquest regal de Nadal que Déu ens envia directament al cor de cadascú de nosaltres, ens demana quatre coses:

ALEGRIA “Us anuncio una gran alegria” Hem de ser cristians alegres.

TESTIMONI “I els pastors explicaven el que els havien dit els àngels” Confirmar la seva existència i evangelitzadors de la Sagrada Família.

ADORACIÓ “Van entrar a la casa, veieren el nen amb Maria, la seva mare , es postraren a terra i el van adorar” Estimar profundament.

SEGUIMENT “Anaren i van veure on vivia”…”Ho van deixar tot i el van seguir” Seguir les passes de Jesús.

El nostre desig per poder canviar, millorar , transformar el món que ens envolta ha de començar per cadascú de nosaltres sabent que es Déu que actua a través de la meva persona. Hem de fer ús d’aquest gran Regal per fer que el món sigui més humà i més de Déu.

Els membres del Consell Provincial us regalem els nostres desitjos i missatges :

  • Obrim els ulls per a descobrir l’ Amor de Déu fet nen.
  • Jo demanaria que tots els SSCC puguem compartir l’alegria del Nadal amb els que estimem i que durant la resta de l’any siguem sent cristians alegres que portem Jesús als joves i a tot arreu on siguem.
  • Ha nacido el mensaje del Amor.
  • Us desitjo que pugueu viure allò que el vostre cor voldria tenir, i sempre amb un somriure perquè el Nadal es temps de néixer a la Vida.
  • Serenidad.
  • Unitat i confiança.
  • Fraternitat.
  • Que els SSCC siguem motiu de verdadera pau i estimació dintre de les nostres famílies.
  • Os deseo alegria, paz, amor…Que el ejemplo de la Sagrada Familia nos haga hacer vida ese “Somos Uno”.
  • Jesús ve a fer realitat els nostres somnis d’un món millor.

BON NADAL!! Ana Arbona (coordinadora provincial)

Para leer el resto del contenido, descarga el Boletín Provincia Mare de Deu de la Mercè. Nadal 2019